Köpvillkor

Vid beställning träffas ett avtal om köp först när vi bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas till kunden inom 24 timmar från att beställning mottagits. Om leveranstiden ändras i beställningen kommer kunden att meddelas snarast möjligt. Kunden har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till det att varan är skickad. Garntanten har ägande och återtaganderätt av samtliga varor tills dess att fullständig betalning är erlagd av kund. För att handla hos mig måste Du som kund vara 18 år eller ha målsmans godkännande.

Pris 

Priserna i butiken är inklusive 25 % moms. 

Frakt

En fraktkostnad på 59 kr tillkommer inom Sverige.

Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Förskottsbetalning till bankgirokonto: 272-5299 
Förskottsbetalning med Swish till nummer 123-3377868
Mottagarens namn "Holmberg EF". Varorna skickas när vi mottagit Din betalning.

Betalning mot faktura, 14 dagar betalningsvillkor.

Leveransvillkor

Lagervaror skickas inom en till tre dagar efter beställning. Beställningsvaror (t ex garn som färgas på beställning) skickas så snart det är möjligt.

Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan. Kunden upplyses då om ny beräknad leveranstid. Kunden har alltid rätt att häva köpet utan kostnad om inte varan finns i lager.

Leveransförseningar

Vid leveransförseningar utom vår kontroll, t.ex. att en leverantör eller speditör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss, frånsäger sig Garntanten ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening.

Transport

Vi ansvarar för transporten till dig. Vid eventuell retur står Du för frakten. 

Skadade varor

När leveransen slutförts är det noga att Du kontrollerar att varan inte skadats under transporten. Vid skadad eller felaktig vara, kontakta oss snarast på info@garntanten.se

Samtycke (GDPR)

Samtycke för registrering av personlig data När du lägger en beställning hos Garntanten, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.

Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas.

Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@garntanten.se eller 0431-80694, så hjälper vi dig.

Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Totalsumma:
    Till kassan